Bo hos oss

Är du intresserad av att bo hos oss?

Välkommen till Tunaberg!

Vårt seniorhem Tunaberg i Distby består av två delar, Hugohuset och Mariahuset, som blev färdigt hösten 2019. Totalt har vi 66 bostäder för seniorer att hyra, samt även ett gästrum för kortare besök.

Behovet av trygghet, gemenskap, högklassig service och vård på det egna modersmålet är av stor vikt speciellt när man blir äldre. Vi på Winbergs arbetar för att möta de behoven. Satsningen på det nya Mariahuset har gjorts för att kunna erbjuda fler seniorer allt detta, säger Annika von Schantz, verksamhetsledare vid Hugo och Maria Winbergs stiftelse.

Det nya seniorhemmet Mariahuset är byggt invid Hugohuset på stiftelsens tomt i Esbo nära metron och köpcentret Iso Omena. Stiftelsen har bedrivit verksamhet i Hugohuset i över 20 år.

Vi vill erbjuda våra seniorer ett tryggt eget hem, där hjälpen ligger nära tillhands enligt behov och önskemål. Vår erfarna och professionella personal finns på plats alla dagar, säger Kaj-Erik Lindberg, styrelseordförande för stiftelsen.

Välkommen att kontakta verksamhetsledare Annika von Schantz för närmare information. Annikas telefonnummer är 040 537 0376.

Kontakta oss

Ring eller mejla Annika, tel 040 537 0376,
annika.vonschantz@winbergs.fi